1. GOGO Jongerenreizen Mallorca

Making memories op jouw jongerenvakantie met GOGO op Mallorca. Deze zomervakantie gaat hoe dan ook onvergetelijk worden, want Mallorca is namelijk een fantastische bestemming vol zon, zee en feesten en dat allemaal met een tropisch sfeertje. Het eiland Mallorca ademt vakantie. Spanje is een heerlijk vakantieland en al jaren populair onder jongeren.
Mallorca is één van de pareltjes van de Europese bestemmingen met prachtige zandstranden, het typische Spaanse leven en een spectaculair uitgaansleven. Van gezellige kroegen, cocktailbars en clubs, op Mallorca vind je alles wat je zoekt.
Kies voor het bruisende Magaluf of El Arenal of kom tot rust in het aangrenzende Playa de Palma. Mallorca biedt de ideale mix tussen genieten van de warme zon, nachtenlang feesten en toch de typisch Spaanse cultuur meepikken. Sla voor de echte Spaanse cultuur zeker de hoofdstad Palma de Mallorca niet over.

GOGO Vakantie Mallorca


2. Sunweb Vakanties Mallorca

Mallorca is al jaren één van de meest populaire Spaanse vakantiebestemmingen en dat is zeker niet zonder reden. Mallorca is namelijk een eiland dat voor ieder wat wils biedt. Je vind hier kilometerslange zandstranden aan een helderblauwe zee, een fantastisch klimaat, een schitterend achterland, vele leuke badplaatsen met prima hotels en appartementen en een uitstekend uitgaansleven. Palma de Mallorca is de mooie hoofdstad van het eiland. Sunweb Vakanties selecteerde in het zuiden van Mallorca diverse hotels en appartementen in Santa Ponsa, El Arenal, Playa de Palma, Ca'n Pastilla en Cala d'Or, in het oosten Sa Coma, Cala Millor en Cala Bona en in het noorden in Alcudia. Ook wanneer je een dagje wat van het eiland wilt gaan zien, bied Mallorca je enorm veel mogelijkheden. De hostess organiseert onder andere een eilandtour, een boottocht en een jeepsafari. Ga je graag zelf op stap om de verschillende landschappen te ontdekken dan kun jenatuurlijk ook een auto huren.

Sunweb Vakanties Mallorca


3. Tui Reizen Mallorca

Mallorca spreekt tot de verbeelding. De schitterende zandstranden en het bruisende uitgaansleven zorgen ervoor dat dit eiland jaarlijks weer volstroomt met toeristen. Het bergachtige landschap leent zich uistekend voor lange wandelingen, terwijl je in de sfeervolle pittoreske dorpjes kan bijkomen op één van de vele terrasjes.


Tui Reizen Mallorca